„Kai scenoje jau esi įsipatoginęs, svarbu nauji iššūkiai“, – įsitikinusi dainininkė Evelina Sašenko. Akivaizdu, kad energijos ir talento jai išties netrūksta – Evelina išbandė save aktorės amplua ir gerbėjų ovacijas susižėrė gegužės 16-ąją įvykusioje spektaklio „Ordonówna“ premjeroje.

Gegužės 16-ąją į Vilniaus senąjį teatrą Evelina Sašenko subūrė minią gerbėjų ir kultūros mylėtojų. Čia scenos žvaigždė pirmąkart išbandė aktorės amplua atlikdama pokario lenkų dainininkės Hankos pagrindinį vaidmenį spektaklyje „Ordonówna“.

„Šis vaidmuo man ypatingai patiko – Hanka Ordonówna kaip dainininkė ir aktorė labai mylėjo muziką, sceną ir… vyrus!“ – šyptelėjo Evelina Sašenko ir neslėpė, kad scenoje vaidinti bei koketuoti jai – tikras malonumas.

Kalbėdama su portalu Žmonės.lt dainininkė atviravo, kad jaudulio scenoje išties netrūko. Juk Evelinai teko nemenkas iššūkis – ne tik atlikti 11 dainų, bet ir išmokti 30 puslapių teksto.

„Nors esu ne kartą dainavusi miuzikluose, tai pirmas kartas kai išbandžiau aktorės vaidmenį spektaklyje. Kadangi mano įkūnyta Hanka dainininkė – dainuoti nemažai teko ir man, tačiau tarp dainų buvo ir daug teksto. O kur dar didžiulė atsakomybė ant pečių atliekant pagrindinį vaidmenį!“ – pasakojo pašnekovė.

„Neslėpsiu, kad tekstus mokytis mintinai man ne itin sekasi, todėl visada turiu baimę pamiršti žodžius. Visgi esu patenkinta savimi, kad nei karto žodžių nepamiršau“, – šypsodamasi pridūrė Evelina.

Gegužės viduryje įvykusi premjera buvo palydėta sausakimšos auditorijos skambiomis ovacijomis. Subtiliai išgvildenusi Hankos vaidmenį, Evelina sulaukė ne tik puokščių gausos, bet ir pagyrų.

„Džiaugiuosi, kad bilietai buvo išpirkti, o spektaklio žiūrėti suplūdo minia žmonių. Nežinau, ar čia gerbėjų tiek susirinko, ar šio spektaklio taip visi laukė… Visgi smagu, kad po jo premjeros sulaukiau krūvos laiškų su teigiamais atsiliepimais“, – pasidžiaugė ji.

NUORODA Į ŠALTINĮ